Szabadúszói eszköztár – grafika, design

Ebben a sorozatban pár hasznos programot, weboldalt mutatok be rövid leírással, hátha találsz köztük számodra is érdekeset, hasznosat.

Canva

Általános svájci bicska a grafikában. Ingyenes fiókkal is sok mindent meg lehet oldani, vállalható szinten. Logó készítés, prezentáció és e-book sablonok, weboldalra vagy épp social media felületekre kis grafikák készítése.

Látszódni fog az elkészült anyagokon, hogy nem te vagy a Photoshop királya, cserébe egyrészt ingyen van, másrészt 10-20 perc alatt tényleg egész jó dolgokat lehet alkotni vele, és nem kell fél évig tanulgatnod YouTube-ról a program kezelését, mert egyszerű. Grátisz, hogy a felhőben vannak a cuccaid, amiket így bármikor bármilyen eszközödről elérhetsz és letölthetsz, használhatsz. Szerintem kötelező darab minden kezdő vállalkozónak.

Link: https://www.canva.com/

PhotoRetrica

Eltávolítja egy tárgy / személy körüli hátteret. Egész jól szokott működni, gyors megoldásnak mindenképp érdemes elrakni a linket.

Link: https://photoretrica.com/hu/remove-background

Bejegyzés megosztása

Tovább olvasok

A sikeres vállalkozásépítés titkai

Nem szoktam nézegetni a saját podcastomat a Spotify-on, épp ezért lepett meg, amikor múlt héten ránéztem, és megláttam, hogy kerek 5 csillagra van értékelve a

Első Magyar Podcast Fesztivál – összefoglaló

Ma volt az Első Magyar Podcast Fesztivál, és gondoltam hozok nektek egy rövid összefoglalót, pár érdekességet, trendet. – Friss, 2023-as, kifejezetten a magyar piacon készült

Megjelennél az online térben, de nem tudod hogyan csináld?

Gyere, beszéljük át az elképzeléseidet!