Egy szerethető, értelmes munka

Sokszor találkozom azzal a mondással, gondolattal, hogy nem kell, hogy szeresd a munkádat, csak csináld, mert abból lesz pénzed. Ha megfizetik amit csinálsz, akkor végül is mindegy, hogy nem szereted és nem érdekel.

Szabadúszóként is vannak olyan feladatok, olyan projektek, amik nem csillámpónik, nem a kreativitás és az önmegvalósítás mintapéldányai.

De épp most fejeztem be az egyik Brocasterzes podcastom vágását, és nem tudok másra gondolni, csak arra, hogy imádom. Irtó király olyan podcasteket vágni, amiket már akkor hallgattam, amikor még a kanyarban sem volt, hogy én a Brocasterznek dolgozhatnék.

Igazából minden régi és új podcastet, amihez közöm van a Brocasterz által: szeretem. Mindegyiket szeretem hallgatni és egyébként készíteni is.

Aminek most készültem el a megvágásával, azt meg még újra is fogom hallgatni például vásárlás, autó mosás vagy utazás közben, mert annyira jó a téma, és annyira jól lett feldolgozva.

A multiban csomószor kellett olyan preziket gyártani, amikről az első perctől kezdve tudtam, hogy a fióknak készül, és adott esetben semmi értelme, semmi haszna nincs, csak elmegy rá rengeteg munkaóra.

Na itt ilyen nincs. Minden podcast szerethető, minőségi és értéket ad – nyilván elsősorban a saját célközönségének.

Jó érzés úgy dolgozni, hogy tudom: amit készítek, azt százak- ezrek várják hétről-hétre, és hallgatják lelkesen, mert jó és értékes a cucc.

Ha eddig nem igazán hallgattál podcasteket, keress rá a Brocasterzre, és nézz szét az általunk gyártott podcastek között. Biztos vagyok benne, hogy találsz olyan témát, ami érdekel.

Bejegyzés megosztása

Tovább olvasok

Árazás workshop tematika

Pár napja írtam a hírlevelemben és a Facebookon is, hogy a kávézó, ahova járok, március végén 28%-kal megemelte a pohárnyi tiramisu árát. Ezen a héten újabb áremelés

Workshop tervezés backstage

Nézzük csak, mik kavarognak bennem, amik ha kezdő vállalkozó vagy, vagy erősen introvertált vagy, esetleg szimplán csak sokat küzdesz az imposztor szindrómával, akkor ezek ismerősek

A sikeres vállalkozásépítés titkai

Nem szoktam nézegetni a saját podcastomat a Spotify-on, épp ezért lepett meg, amikor múlt héten ránéztem, és megláttam, hogy kerek 5 csillagra van értékelve a

Megjelennél az online térben, de nem tudod hogyan csináld?

Gyere, beszéljük át az elképzeléseidet!