Eredmények

Már két hónapos a podcast! Gyorsan eltelt ez az idő!

Nagyon érdekes volt elindulni ezzel a podcasttel. Izgalmas kihívás volt, és a saját határaim feszegetése is több szempontból.

Eléggé introvertált vagyok, egy beszélgetős podcastet viszont nehéz lenne úgy jól megcsinálni, hogy az alapító nem beszél benne, nem igaz? 🙂

Nehéz volt azért is, mert Adi – a coachom – rengeteg ötlettel, javaslattal és információval látott el, és nem volt könnyű elfogadni azt, hogy nem lehet mindent most azonnal megcsinálni, elkészíteni, hanem szépen sorban kell haladni. Lényegében fél évre előre megvan a terv, hogy ha nem is pontosan, de azért nagyvonalakban merre is érdemes fejlődnöm, mikkel érdemes foglalkoznom. De erre még visszatérek később.

A legjobb adások

A leghallgatottabb adások:

1, A coach útja: a kiégéstől a csúcstámadásig (Spotify link)

2, Kisgyerek mellett vállalkozni a covid ideje alatt (Spotify link)

3, Így lett a zöldség-gyümölcs árusból kontroller egy 15 milliárd forintos árbevételű cégnél (Spotify link)

Mindhárom adás elég tartalmasra sikerült, jók a hallgatottsági adatok, és jó a végighallgatási arány is – amit köszönök nektek kedves hallgatók!

Tervek

A következő hetekben Pregán Ferenccel fogunk több olyan adást is készíteni, ami a kezdő vállalkozók, kezdő szabadúszók dilemáiról, az elindulás körüli dolgokról szólnak. Érdekes témákat fogunk feszegetni, ezért érdemes lesz továbbra is velünk tartani!

Erre kicsit úgy tekintek, mint egy minisorozatra, aztán meglátjuk, hogy mennyire lesz mini ez a sorozat.

Ezen felül természetesen lesznek új interjúk is ó, különböző területekről, különböző témákban, különböző helyzetben lévő szabadúszókkal, vállalkozókkal.

Ha már itt vagy, kérlek csatlakozz a Szabadúszó Születik Podcast zárt Facebook csoportjához, mert ott újabb témákat is javasolhatsz, hogy mivel foglalkozzak, foglalkozzunk többet az adásokban! 

Ezen kívül egyeztetés alatt vannak együttműködési lehetőségek, hogy még több érdekes témát hozhassak nektek.

Tartsatok tehát velem és velünk továbbra is!

Bejegyzés megosztása

Tovább olvasok

Árazás workshop tematika

Pár napja írtam a hírlevelemben és a Facebookon is, hogy a kávézó, ahova járok, március végén 28%-kal megemelte a pohárnyi tiramisu árát. Ezen a héten újabb áremelés

Workshop tervezés backstage

Nézzük csak, mik kavarognak bennem, amik ha kezdő vállalkozó vagy, vagy erősen introvertált vagy, esetleg szimplán csak sokat küzdesz az imposztor szindrómával, akkor ezek ismerősek

Megjelennél az online térben, de nem tudod hogyan csináld?

Gyere, beszéljük át az elképzeléseidet!