Így dolgozd fel ezt a kurzust

Sokáig húztam az időt. Nem mertem magas árat mondani az ügyfeleimnek, mert féltem, hogy mi lesz akkor. Drágállják majd az áraimat, nem bíznak meg, és így a kevés helyett semmi bevételem nem lesz, márpedig szükségem van a bevételre.

Gondoltam én.

De egyáltalán: sokáig csak mentem előre, úgy ahogy. Ha valaki megkérdezte volna, hogy “oké István, nekem olyan árat mondhatsz, amilyet csak szeretnél, bármit kifizetek!”, akkor hirtelen azt sem tudtam volna megmondani, hogy nekem mégis mi az az ár, mi az az órabér gyakorlatilag, ahol a nullán lennék, és mi az az ár, mi az az órabér, amivel már elégedett lennék, vagy éppenséggel már nagyon boldog!

Az, hogy nem foglalkozunk a saját áraink egyre jobb és jobb meghatározásával, nem jelenti azt, hogy ne lenne ez probléma.

Biztos vagyok benne, hogy ezelőtt a kis kurzus előtt már több tanfolyamot, tréninget is elvégeztél a saját szakterületedet illetően.

A saját érdekedben kérlek, hogy az ebben a kurzusban található anyagokat dolgozd fel. Ne csak elolvasd, hanem dolgozd fel! Éppen ezért, ennek érdekében alakítottam ki ezt a struktúrát, és adok menet közben többször feladatokat is, hogy azokkal segítselek, támogassalak. De ezeket a feladatokat végezd el!

Tudom, érdekel a kurzus végén található gondolkodásmódról szóló rész, de előtt dolgozd fel az addigi fejezeteket. Ha látod, hogy a mostani áradat meg kéne duplázni, akkor a kurzus végén majd tudsz azon dolgozni, hogy most miért nem mered azt az árat kimondani az ügyfeleidnek. Tehát: haladj sorban. De a legfontosabb, hogy ne csak olvasgass, hanem tényleg dolgozd is fel a kurzus anyagát, végezd el a feladatokat, és gondolkodj el a kapott eredményeken.

Jó árazást, hajrá!