Tedd napi rutinná az üzleted fejlesztését – elég hozzá napi csak 5 perc is!

Baromi unalmas és sokszor fárasztó is tud lenni ugyanazzal az üzlettel foglalkozni minden egyes nap.

Viszont, ha minden nap foglalkozol csak 5 percet azzal, hogy hogyan tudod jobbá tenni az üzletedet, az évesz szinten már több mint 30 óra!

Most, hogy megvetted ezt a képzést, minden nap foglalkozz ezzel legalább csak 5 percet! Ha minden nap elgondolkozol néhány kérdésen, felvetésen, lehetséges irányon vagy megoldáson, akkor máris előrébb leszel, mintha egy sorozatot bámulnál. Attól tuti nem lesznek jobbak az áraid.

Több mint egy évig én csak flörtöltem a vállalkozás indítással. Csináltam is valamit meg nem is. Volt is domain meg honlap, de nem is volt igazából értelmezhető szolgáltatásom és ügyfélszerző rendszerem. Esténként jöttek-mentek a sorozatok. Sorozatot nézni könnyű. Kiszámolni az áraidat, hogy mennyit kéne keresned bizonyos szolgáltatásaiddal – nos, ez is könnyű.

De feldogozni azt, hogy mennyit kéne keresned bizonyos szolgáltatással egy óra alatt, és te ettől esetleg jó messze vagy – na ez a nehéz. Ez kellemetlen. Önmagunkkal szembe nézni. Viszont megéri. Sokkal kifizetődőbb, mint egy újabb részt megnézni egy sorozatból. Lehet, hogy eddig nagyjából szinte hasra pacsi módszerrel áraztunk, de akkor most már sokkal jobban fogjuk csinálni ezt is. Meg még másik ezer dolgot a vállalkozásunkban.

Szóval szánd rá az üzletedre ezt a napi 5-15-25 percet, mert egy év múlva is már nagyon hálás leszel ezért önmagadnak!