Mentorprogram – heti konzultációval

A mentorprogram egy aktív, 1:1-es konzultációs folyamat, melyben a vállalkozásod fejlesztésével foglalkozunk. Ebbe bele tartozik az árazásod felülvizsgálata, a teljes sales folyamatod, a kampányaid – ha voltak vagy lesznek -, a termékeid, szolgáltatásaid ajánlatainak az átnézése és csiszolása, illetve a kommunikációval kapcsolatos témák is.

Szóval ez egy komplex, sok területre kiterjedő konzultációs folyamat, melynek célja, hogy egyre stabilabban, egyre több bevételt és profitot tudjunk neked generálni. Azért, hogy a hónap hónapról-hónapra, mindig egyre boldogabban, felszabadultabban és bátran nézhess rá a bankszámla egyenlegedre.

A konzultációkért havi díjat fizetsz, melyet ezen a felületen bankkártyával tudsz rendezni hónapról hónapra, vagy akár sima átutalásra is van lehetőség. Minden esetben számlát kapsz a megfizetett összegről.

Havidíj:

75,000 Ft

Kinek ajánlott ez a mentorprogram?

Azoknak az egyéni vállalkozó szolgáltatóknak, akik:

Főbb témáink lesznek:

Miért jobb, mint a sima tanácsadás?

Az eddigieken túl még az alábbi előnyei vannak az egyéni mentorprogramnak:

Havidíj:

75,000 Ft

következő lépések

1.

Jelentkezés

Ha még nem ismerkedtünk meg egy  30 perces, díjmentes konzultáció keretében, akkor kattints az alábbi gombra, és foglalj egy időpontot!

2.

egyeztetés

A díjmentes konzultáción megnézzük, hogy megvan-e a kellő összhang és bizalom, jól tudnánk-e együtt dolgozni a következő hetekben-hónapokban. Átbeszéljük azt, hogy min lesz érdemes dolgoznunk.

3.

konzultációk

Ha megvan a kölcsönös bizalom, akkor  kitűzzük a főbb prioritásokat, célokat, és elindulnak heti konzultációk. A konzultációk tipikusan másfél-két órásak lesznek, péntekenként.

4.

meddig tart?

Addig, ameddig hasznosnak érzed, és azt látod, hogy tényleg a segítségedre vagyok, és még nem értünk a végére a feldolgozandó témáknak. A haladástól függően 3-6 hónapig fogunk valószínűleg együttműködni.