neked szól az offline árazás workshop, ha:

szabaduszoszuletik_istvan_4

Keleti István – Árazási tanácsadó

Neked szól ez, ha:

Óradíjas vagy csomagáras szolgáltatást nyújtasz

Csoportos órákat vagy workshopokat tartasz

Online vagy offline nyújtod a szolgáltatásod

Miért csinálom, miért higyj nekem?

Én Bő egy évig rossz úton jártam

Annak ellenére, hogy a bankszektorban dolgoztam 15 évig mielőtt vállalkozást indítottam, több mint egy év után jöttem rá, hogy vállalkozóként még nem is foglalkoztam a saját szolgáltatásom “rendes” árazásával, csak követtem a piacot. Voltak ügyfeleim, folyamatosan dolgoztam, de valahogy mégis sosem volt elég pénzem.

saját árazási metódust alkottam

Több mint egy éve voltam már szabadúszó webes kivitelező és marketinges, amikor rájöttem, hogy a bankban szerzett 5 évnyi árazási tudásom és tapasztalatom használahatnám arra is, hogy a vállalkozói szolgáltatásaim árazását is rendbe tegyem. Erre hónapok alatt egyedi árazási metódust dolgoztam ki, amit azóta is folyamatosan fejlesztek.

azért oktatom, hogy te kevesebbet szívj

Rájöttem, hogy a vállalkozói szolgáltatások árazását a legtöbben csak marketing oldalról közelítik meg. De az csak az árazásnak egy kis szelete. A fontosabb és nagyobb része az a matek, ami nélkül egy nagy vállalkozás sem tud profitosan működni. Tévedés, hogy egy egyéni vállalkozónak elég követnie a piacot az árazás szempontjából. Ezért oktatom a kisvállalkozóknak az árazást, érthetően.

mit nyersz a workshoppal?

1,
kapsz egy átfogó képet arról, hogy milyen elvek mentén árazz - a gyakorlatban, marketing rizsa nélkül

2,
a gyakorlati feladatok segítsgével önállóan ki tudod számolni, hogy melyik szolgáltatásod mennyibe kell(ene) kerüljön

3,
mivel ki tudod számolni a bevételi struktúrádat, tudsz is ezen javítani - azaz több pénzt tudsz csinálni a szolgáltatásaiddal

EGY IPARÁGTÓL FÜGGETLEN
ÁRAZÁSI METÓDUS

SZOLGÁLTATÓ EGYÉNI VÁLLALKOZÓKRA SZABVA

Mi ez az árazás metódus?

Az általam kidolgozott árazási metódus lényege, hogy gyakorlatias feladatokkal, marketinges rizsa nélkül, könnyen és gyorsan alkalmazható módon ki tudd számolni szolgáltatást nyújtó szabadúszóként- egyéni vállalkozóként az egyes szolgáltatásaid vonatkozásában a megfelelő árazást.

Nálam is működni fog?

Nálad is működni fog ez az árazási metódus, ha szolgáltatást nyújtó egyéni vállalkozó vagy. A workshopon a feladatokat lépésről-lépésre ki tudod dolgozni a saját árazási stratégiádat. A magyarázatoknak és példáknak köszönhetően biztosan érteni és alkalmazni is tudod majd az itt megszerzett tudást!

ez is egy olyan észosztás, hogy
"triplázd meg az áraidat" és kész?

Röviden: nem.

Ebben a tréningben
az alapok lefektetése után:
számolunk!

Muszáj megismerned az én módszerem alapjait ahhoz, hogy aztán tényleg hasznát tudd venni a gyakorlati, számolós feladatoknak. Tehát van egy rövid elméleti rész, majd utána jönnek a gyakorlati feladatok és példák. Ezek a számolós feladatok kemény igazságokat, a valóságot fogják megmutatni neked, ha elvégzed őket.

marketing taktikákra és
rizsára sok példát találsz.
máshol.

Volt, aki úgy jött hozzám, hogy már mindent IS elolvasott az árazásról, és biztosan nem tudok neki újat mondani. Aztán miután szembesült azzal, hogy itt nem marketing trükkök masszírozásáról meg nagyképű, de üres észosztásról van szó, inkább elkezdett figyelni, és használni azokat a gyakorlati feladatokat, amiket megmutatok a tréningben.

Tematika

Rövid elmélet

gyakorlat 1.

gykorlat 2.

kérdések, válaszok

együtt dolgozunk, de egyénileg

Biztosan felmerült benned, hogy hogyan fog kinézni a gyakorlatban ez az árazós workshop.

Mert egyáltalán nem biztos, hogy meg szeretnéd mutatni másoknak a saját bevételi, kiadási és akármilyen más számaidat.

Van egy jó hírem: ez teljesen OKÉ!

mikor és hol?

helyezd stabil alapokra az árazásod! Jelentkezési határidő: 04.19-e péntek 13:15

milyen gyorsan térül meg ez nekem?

Ha elvégzel minden feladatot, és valóban alulárazod magad, akkor már tisztán látod a helyzeted, mert az érzések helyett a tényekre, a számokra tudsz támaszkodni.

ha a számok megmutatták, hogy hol, mennyire kell változtatnod az árazásodon, akkor tudsz tervezetten változtatni a helyzeteden. nagyobb ráhatásod lesz arra mi történik a pénzügyeidben, nem sodródsz.

1-3 hónap alatt már egészen biztosan megtérül a kurzus ára. igazából egy minimális áremelés is már visszahozza a befektett összeget. A nagyobb vállalkozói pénzügyi tudatosság hosszútávon pedig sok pénzt hoz neked.

ahol már találkozhattunk

Legyenek jobbak az árajánlataid! Erről beszélgettünk Mándó Milánnal.

Az online kurzus árazás kutatásos vendégcikkemmel a Freelancer Blogon

A BrandBirds BASE zárt csoportban tartott árazás workshopomon

Online és offline kerekasztal beszélgetéseken

A KKV FM podcastban beszélgettünk Petivel az árazásról

A Pénzügyes Anyu hírleveleiben

Mit mondnak azok, akik
már elvégezték a tréninget?

“Bátran kérjetek Istvántól támogatást az árazással kapcsolatban! Azon túl, hogy nagyon érthető, strukturált és bizony szemfelnyitó beszélgetésünk volt, tele gyakorlati tanáccsal, ötlettel, még nagyon emberi is! Kényelmetlen helyzetben mégis biztonságban és támogatva éreztem magam!”

“Kötelezővé tenném minden kezdő vállalkozónak. Annak is, aki régóta kezdő.”

“Végeztem is a kurzussal, előre bocsátanám, hogy nekem rettenetesen tetszett és abszolút jól használható és értékes kamatoztatható tudást szereztem belőle. Alapvetően jó volt szembenézni a problémákkal mi is csúszik félre és hol is van a legnagyobb gond az árazással, illetve a saját magunk által képviselt érték forintosítása. Az összes számítást végig csináltam és úgy ahogy kérted is és meglepő eredmények jöttek ki, nyílván ezeket most úgy érzem elemi szinten el kell kezdeni használni és miután szokássá vált ennek a használata utána mérhető eredményt fog produkálni már akár fizikailag, forintális formában is.”

befektetésed:

24,900 Ft

Ki segít neked?

szabaduszoszuletik_istvan_4

Keleti István – Árazási tanácsadó, podcaster

Keleti István vagyok, árazási tanácsadó, korábban webes kivitelező és marketinges.

2006 és 2021 tavasza között a bankszektorban dolgoztam, az utolsó öt évben lakossági termékfejlesztés területen, ahol az egyik fő feladatom a lakossági termékek egy körének a jövedelmezőségének a vizsgálata és elemzése volt, valamint az új termékek árazási stratégiájának a kialakítása, a meglévő termékek árazásának a módosítása.

Rengeteg adat, excel tábla, kalkuláció, előterjesztés, kivitelezés és tapasztalat van a hátam mögött a termékek és szolgáltatások árazása terén. Az akkor általam kezelt termékeket ügyfelek százezrei használják ma is.

Ezért is furcsa beismerni, hogy szabadúszói életem első egy-másfél évében borzasztóan rosszul áraztam be a saját munkámat. Egyszerűen nem fordítottam figyelmet az árazásra, csak mentem előre, hogy minél több megbízást szolgáljak ki minél magasabb minőségben.

Pedig az árazásra nagyon is figyelni kell, különben nem jön ki a matek, és bármennyit is dolgozol, nem fogsz célba érni, legalábbis nem boldogan.

Gyere el a workshopra, hogy megspórold magadnak ezt a másfél évnyi szívást, és megmutatom, hogy hogyan árazd jól magad!

"Kötelezővé tenném minden kezdő vállalkozónak.

Annak is, aki régóta kezdő."

"én már mindent elolvastam
az árazásról, nem tudsz újat mondani!"

oké! tegyél próbára!

A fenti mondatot több - későbbi - workshop résztvevőtől
és tanácsadásra jelentkezőtől megkaptam már...

aztán pedig mégis tudtam újat mondani például:

Conversion Rate Optimizer

pénzügyi szektorban dolgozó projektmenedzsernek

pénzügyekkel is foglalkozó coachnak

10-15 éves vállalkozói múlttal rendelkező vállalkozóknak

a konzultáció / workshop végén senki nem mondta, hogy ne lett volna hasznos a beszélgetésünk, és ne lenne valamilyen házi feladata.

neked szól a tréning, ha

Egyéni vállalkozó, szabadúszó szolgáltató vagy, és

Végezd el a tréninget, és árazd jól magad!

befektetésed:

24,900 Ft

minimális befektetés
nagy megtérülés

szánj egy napot arra, hogy olyan tudást és stratégiát szerezz, amit évekig tudsz használni, és még anyagilag is jól jársz vele, mivel több bevételt és profitot tudsz termelni!

a workshop ára azért ilyen csábítóan kedvező, mert ez lesz az első offline workshopom, ami nekem is újdonság. ez lesz a teszt. a következő workshopok biztosan drágábbak lesznek.

ez egy speciálisan a szolgáltató egyéni vállalkozókra, szabadúszókra szabott árazás workshop. egyéni vállalkozókra szabott megoldásokkal, gyakorlatokkal.

ha még nem döntöttél

Ha ki szeretnéd számolni, hogy hogyan árazd be az egyes szolgáltatásaidat, akkor kattints ide:

100% pénzvisszafizetési garanciával!

24,900 Ft

gyakran ismételt kérdések

Ha most válsz alkalmazottból vállalkozóvá, akkor valószínűleg még nem tudod biztosan és jól meghatározni az áraidat, mert erre az alkalmazotti életedben nem volt szükség – azaz nem ilyen formában. Vállalkozóként már a kezdetektől tisztában kell lenned azzal, hogy az az összeg, amit meg szeretnél keresni egy adott hónapban, hogyan állhat össze a szolgáltatásaidból.

Ha a kezdetektől jól árazod magad, sokkal jobb esélyekkel indulsz a vállalkozói úton. Ez a tréning pont ebben segít.

Ha eddig érzésre áraztál, vagy pusztán a konkurenciád árai alapján lőtted be a saját áraidat, akkor biztosan.

Az érzéseink sokszor nem pontosak.

Ami pedig jó a konkurenciának, az nem biztos, hogy nekünk is jó lesz. De azt is kérdezhetném, hogy honnan tudod, hogy a konkurenciád jól árazza magát, és bőségesen vidám számlaegyenleggel zárja a hónapot?

Ha most nincs értelmezhető profitod, akkor igen valószínű, hogy a tréning árát már egy hónap alatt megkeresed az új áraiddal. A következő hónapokban meg már színtiszta profitra teszel szert. Akkor vajon megéri?

A legrosszabb esetben pedig kiderül, hogy már valóban jól árazod magad.

Ha a workshop végén azt mondod, hogy semmi újat nem mondtam, visszautalom neked a workshop teljes árát!

Abszolút!

Ezen a workshopon nem egy üzleti tervet készítünk. Más szempontból, más aspektusokból közelítjük meg a témát és a dolgokat.

A témákat és feladatokat részletesen elmagyarázom és szemléltetem is. A gyakorlati feladatokat pedig minden esetben bemutatom, hozok példát, hogy hol, mit, hogyan, miért úgy számolj, ahogy.

De nyugodj meg, ezzel a workshoppal nem egy 3 órás matek workshopot kapsz, hanem a vállalkozásod és a bevételeid szempontjából rendkívül hasznos és elengedhetetlen tudásanyagot.

Ha a workshop végén úgy gondolod, hogy semmi újdonságot nem tudtam mondani, 100%-ban visszatérítem a workshop díját. Szóval nincs mit veszítened, viszont sokat nyerhetsz!

Ilyenre egyébként még nem volt példa. 🙂

Határozottan nem!
Ezt a tréninget pont azért készítettem, mert én is sok marketing bullshit anyagot (köztük fizetősöket is) olvastam / néztem végig / hallgattam meg, amik többségében egyáltalán nem kaptam választ arra, hogy akkor hogyan is számoljam ki az óradíjamat, vagy a szolgáltatás csomagom árát, vagy mondjuk egy olyan online kurzusnak a díját.

Pont ezt a hiányt hivatott betölteni ez a workshop – hasznosítva a bankszektorban szerzett több éves árazási tapasztalataimat.

Jó és hasznos, ha tudod, hogy mekkora betűmérettel és milyen színnel kell kiírnod az áraidat ahhoz, hogy figyelemfelkeltőek legyenek, de ez a tréning abszolút nem erről szól. Itt gondolkodni és számolni fogsz annak érdekében, hogy tényleg jól árazd magad!

Online bankkártyával tudsz fizetni, de választhatsz átutalásos opciót is. Ebben az esetben csak az utalás beérkezése után kapsz jogosultságot a tréninghez. 

A laptopodat hozd magaddal, egy adag nyitottságot, és a vállalkozásoddal kapcsolatos tudásod, semmit mást!

Néhány fotó biztosan készül, de a teljes workshopról nem készül videó illetve hangfelvétel.

kérdésed van? írj nekem!

Ha valamire még nem kaptál választ itt a leírásban, írj nekem nyugodtan és egyeztessünk!

Írj az istvan kukac szabaduszoszuletik pont hu e-mail címre, és 1-2 napon belül válaszolok!