Mi lenne, ha választ kapnál néhány olyan kérdésre, ami most a legjobban foglalkoztat?

Mi lenne lehetséges a vállalkozásodban, ha megoldódna a mostani legnagyobb elakadásod?

Szeretnéd erősíteni és fejleszteni a vállalkozói éned?

Ha legalább egy kérdésre igennel válaszoltál, akkor gyere el a Szabadúszó Születik Offline Brainstormingra!

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

mire számíthatsz?

Maximum 6 vállalkozó társaddal közösen meghallgatunk és ötletelünk a kérdéseden

Ötleteket és tanácsokat adunk, hogy hogyan léphetsz tovább egy esetleges elakadásból - ítélkezés nélkül

Profitálhatsz a többiek tapasztalataiból, gondolataiból, ezzel pedig gyorsítósávra kerülhetsz a megvalósításban

Hogyan fog ez kinézni a gyakorlatban?

Jelentkezéssel kapcsolatos információk:

Még

0
szabad hely van

Találkozunk?
Én ott leszek!

szabaduszoszuletik_istvan_4

Keleti István – Árazási tanácsadó

15 évig dolgoztam a bankszektorban, öt évig termékfejlesztési területen, ahol az egyik fő feladatom a lakossági termékek egy körének a jövedelmezőségének a vizsgálata és elemzése volt, valamint az új termékek árazási stratégiájának a kialakítása, a meglévő termékek árazásának a módosítása.

Rengeteg adat, excel tábla, kalkuláció, előterjesztés, kivitelezés és tapasztalat van a hátam mögött a termékek és szolgáltatások árazása terén.

Ezért is furcsa beismerni, hogy webes kivitelezői, szabadúszói életem első egy-másfél évében borzasztóan rosszul áraztam be a saját munkámat. Egyszerűen nem fordítottam figyelmet az árazásra, csak mentem előre, hogy minél több megbízást szolgáljak ki minél magasabb minőségben.

Pedig az árazásra nagyon is figyelni kell, különben nem jön ki a matek, és bármennyit is dolgozol, nem fogsz célba érni, legalábbis anyagilag biztosan nem.

Miután rájöttem, hogy sokkal több és nagyobb értéket tudok teremteni az egyéni vállalkozóknak árazási tanácsadóként, mint webes kivitelezőként és marketingesként, fokozatosan áttértem a vállalkozóknak szóló árazási tanácsadásra.

A saját magamon – évek alatt – kialakított, letesztelt és használt árazási metódust és megoldásokat adom tovább, hogy az árazás témaköre ne egy ismeretlen és érthetetlen fekete doboz legyen, hanem egy érthető és rendszeresen, könnyen elvégezhető feladat, ami segít több pénzt termelni a vállalkozásoddal.

A webes kivitelezői és marketinges éveim alatt sok egyéni vállalkozó és KKV cég életébe láttam bele, így a látóköröm és tapasztalatom a multitól a KKV-n át a szabadúszókig terjed. Mindenhol láttam és tapasztaltam azt, hogy mi az ami jól működik, és mi az ami nem. Mi az, ami csak égeti a pénzt és energiát, és mi az, ami eredményes. Ez a széles látókör nagy hasznomra van a tanácsadások és mentorálások során.

Fejleszd a vállalkozói pénzügyi tudatosságod és a business mindseted további hasznos és ingyenes tartalmakkal!

Iratkozz fel a hírlevélre!